I actually ran 10.5 hours, left Delaware City Marina to Delaware River ( 10 minutes) cruised to Cape May thru Cape May ( 30 min) up NJ coast to Barnegat inlet (30min) the cruised up the bay. Docking, undocking, Docking, undocking, going to fuel dock 20 min.
9 hours at 2900 ( 9 x 12=108 gals) and 1.5 at 1500 ( 1.5 x 3=4.5 gals) would balance my 112 gals at the fuel dock.
145 nm/112=1.29 nm/gal total trip
I would like to revise my original statement.
Thanks for the input