Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-27-2016, 05:59 AM   #1
Member
 
City: Bayshore
Join Date: Aug 2014
Posts: 22
Ford Lehman 120 not starting

My stop solenoid stopped working and I went to shut engine off and pressed the cold start button and engine shut off. My problem is that now engine won't start and the button is engaged, could this be causing engine not to start? It was running fine until I did the manual shut down, any help will be appreciated.
__________________
Advertisement

jpar1972 is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2016, 07:25 PM   #2
Guru
 
Capt.Bill11's Avatar
 
City: Sarasota/Ft. Lauderdale
Join Date: Apr 2014
Posts: 5,438
Remove the solenoid arm from the fuel stop lever and pull/push the lever back into the run postion.
Capt.Bill11 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Trawler Port Captains
Port Captains are TF volunteers who can serve as local guides or assist with local arrangements and information. Search below to locate Port Captains near your destination. To learn more about this program read here: TF Port Captain Program





All times are GMT -5. The time now is 08:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2006 - 2012
×