Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-09-2015, 05:19 PM   #1
Newbie
 
City: gibraltar
Country: gibraltar
Join Date: Jan 2015
Posts: 1
gardener 4LW

Hi
I have just bought an old bath tub and has a gardener 4LW.
I have a problem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
I cannot get it to run for more than 5secs on all 4cyl.
if i decompress 3 and 4 it will run all day long on 1 and 2, as soon as i hit the lever it stops.
the injectors and pump are good and the compression is also good.

people any ideas!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________
Advertisement

marcus henshaw is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2015, 05:54 PM   #2
Guru
 
Ski in NC's Avatar
 
City: Wilmington, NC
Country: USA
Vessel Name: Louisa
Vessel Model: Custom Built 38
Join Date: Jan 2014
Posts: 3,890
Loosen injection line nuts on 3 and 4 and see if compression blows out the loose joint when you throw the decomp lever to run. Injection nozzle valve can be hanging open, air blows back into inj pump and air loads it. Not sure if that pump has a non-return valve.
__________________

Ski in NC is online now   Reply With Quote
Old 01-10-2015, 02:38 AM   #3
Veteran Member
 
crashley's Avatar
 
City: hazelwood north
Country: australia
Vessel Name: GULL
Vessel Model: WW2 Work boat
Join Date: May 2014
Posts: 25
have you tried holding up the injection levers on the 2 cylinders I assume the lever you are talking about is the decompression lever
also have you checked that the 3 &4 injector lines are not swapped over
crashley is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





All times are GMT -5. The time now is 11:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2006 - 2012