Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-21-2019, 07:18 PM   #1
Senior Member
 
City: New Rochelle
Country: Bronxville
Vessel Model: Mainship Trawler
Join Date: Aug 2015
Posts: 111
Teleflex throttle

I have 2 driving stations on my boat.I have a Teleflex throttle station at the lower station and one at the upper station.I was out 2 days ago and both stations worked.Today I went out and I got no power at the upper station I only got a dull flickering green light and then nothing.I tried starting from both stations and nothing worked I made sure the lower station was in the neutral position any Idea where I should look?Tom
__________________
Advertisement

tomsboat is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2019, 11:09 AM   #2
Senior Member
 
City: New Rochelle
Country: Bronxville
Vessel Model: Mainship Trawler
Join Date: Aug 2015
Posts: 111
throttle

I tighten up all connecters at lower helm though none felt loose but now the upper helm is working go figure.Tom
tomsboat is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





All times are GMT -5. The time now is 09:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2006 - 2012
×