Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-20-2015, 12:17 PM   #21
Guru
 
City: Carefree, Arizona
Country: usa
Vessel Name: sunchaser V
Vessel Model: DeFever 48
Join Date: Apr 2008
Posts: 6,380
Quote:
Originally Posted by Capt.Bill11 View Post
Well then you most likely still have a vacuum leak. It is possible that one of your new ball valves got buggered up on install. .
With the bowl holding water that should eliminate the bad ball/seal issue I would think.
__________________
Advertisement

sunchaser is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2015, 12:38 PM   #22
Guru
 
Capt.Bill11's Avatar
 
City: Sarasota/Ft. Lauderdale
Country: USA
Join Date: Apr 2014
Posts: 5,422
Quote:
Originally Posted by sunchaser View Post
With the bowl holding water that should eliminate the bad ball/seal issue I would think.
Yes I misspoke. I meant duck valves. Thanks for catching that.
__________________

Capt.Bill11 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2015, 09:25 PM   #23
Guru
 
gwkiwi's Avatar
 
City: Juno Beach, FL
Country: USA
Vessel Name: Takes Two
Vessel Model: Defever 49 RPH
Join Date: Jul 2011
Posts: 500
Check the motor carefully we rebuilt one the other week as the boat had six heads and the pump never turned off ended up being a small slit in the pump diaphragm and one head with a vacuum leak that a new switch corrected.
__________________

gwkiwi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





All times are GMT -5. The time now is 11:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2006 - 2012