Thread Tools Display Modes
Old 04-13-2012, 05:47 AM   #1
TF Site Team
Peter B's Avatar
City: Brisbane
Country: Australia
Vessel Name: Lotus
Vessel Model: Clipper (CHB) 34 Sedan/Europa style
Join Date: Jun 2008
Posts: 5,672
Send a message via Skype™ to Peter B
Trouble posting pics from iPhoto, etc

In the FAQ, it says....
On this page, below the message box, you will find a button labelled 'Manage Attachments'. Clicking this button will open a new window for uploading attachments. You can upload an attachment either from your computer or from another URL by using the appropriate box on this page. Alternatively you can click the Attachment Icon to open this page.

Well I was using the "reply" window when I tried to post a pic in the "adding ballast to Mainship 34" thread, but I still did not get access to the Manage Attachments window. All I could access was the insert an image icon from the tools, but this was no help. Same thing when I used the edit post option, and went "advanced". What was I doing wrong, or is there a bug here...?
Peter B is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:19 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2006 - 2012