Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-15-2007, 09:58 AM   #1
Veteran Member
 
CamanoFolks's Avatar
 
City: Bellingham, WA
Country: USA
Vessel Name: Whimsy
Vessel Model: Camano 31
Join Date: Oct 2007
Posts: 71
Problems w/ Forum

Is your "List All Users" and "User Details" working?* A couple of days ago I lost all functions except for the Trawler Forum feature.* If I click on any function in the blue bar nothing happens.* I miss using the "User Details" - anybody know what gives?
Thanks,
Tom
__________________
Advertisement

CamanoFolks is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2007, 12:17 PM   #2
TF Site Team
 
Baker's Avatar
 
City: League City, Tx
Country: Texas
Vessel Model: Carver 356
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,631
Problems w/ Forum

What browser are you using? ALl features are working well for me.
__________________

Baker is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2007, 12:28 PM   #3
Scraping Paint
 
City: -
Country: -
Join Date: Oct 2007
Posts: 13,748
Problems w/ Forum

FWIW I've found that on an Apple, Safari operates most of the functions of the forum pretty well although I've never been able to get it to attach a photo to a post. But Safari seems to have a mind of its own sometimes and it will occasionally reformat webpages for no obvious reason. I've not noticed this with Firefox, which also allows the attachment of photos no problem.

Regardless of what type of computer you use, deleting cookies and/or preferences will often restore the proper functioning of an application. If you delete the trawlerforum cookies you'll probably need to log in the first time you open the forum as it uses a cookie to keep track of you. At least that's the way the Grand Banks owner forum works, and it uses a forum application similar to this one.
Marin is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2007, 12:58 PM   #4
Moderator Emeritus
 
dougd1's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 300
RE: Problems w/ Forum

Marin is right on the cookies deletion.* I've fixed more web problems by deleting cookies, temporary internet files, page history, etc. than I could shake a stick at.* Reinstalling and/or updating Java will fix a lot of weird issues as well.

Everything with computers was so much more simple and reliable before the government got involved.* Well I remember way back when, right after Al Gore invented the Internet, I used to......................
dougd1 is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2007, 06:21 PM   #5
Veteran Member
 
CamanoFolks's Avatar
 
City: Bellingham, WA
Country: USA
Vessel Name: Whimsy
Vessel Model: Camano 31
Join Date: Oct 2007
Posts: 71
RE: Problems w/ Forum

As Marin suggested - all is well on the forum when using Safari. I'll dig into my
Firefox and see if I can get a fix. Not sure the Govmnt had much to do with it - as I remember the old TRS80s and Apple IIs just chugged along then PCs and Bill showed up and it has never been easy since.
CamanoFolks is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2007, 06:41 PM   #6
Veteran Member
 
CamanoFolks's Avatar
 
City: Bellingham, WA
Country: USA
Vessel Name: Whimsy
Vessel Model: Camano 31
Join Date: Oct 2007
Posts: 71
RE: Problems w/ Forum

Thanks for the Firefox delete all cookies suggestion - I did earase all trawlerforum cookies and all now seems well except now all the Forums indicate that they haven't been read even though they were and some are months old - so what else do I have to do!* Give up boat chores just deal w/ computer crud.
CamanoFolks is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2007, 08:38 AM   #7
Moderator Emeritus
 
dougd1's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 300
RE: Problems w/ Forum

Oh, I forgot to add...after deleting cookies, history, and other internet files you have read every post ever posted all over again!
dougd1 is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2007, 09:42 AM   #8
Guru
 
Keith's Avatar
 
Vessel Name: Anastasia III
Vessel Model: Krogen 42
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,716
RE: Problems w/ Forum

That happens to me occasionally, I think when one of my applications erases spyware stuff, tracking cookies, etc. It's not all the posts, but back to some point. A "catch up" button would be nice, something like "mark all read" that would mark every message in the forum as read.
__________________

Keith is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vitrifrigo problems BobH Other Trawler Systems 8 04-09-2012 09:56 PM
Head Problems ... HELP!!!! Tony B Other Trawler Systems 39 11-19-2011 07:14 PM
Help in solving i-t problems! Art General Discussion 0 03-15-2011 07:54 PM
Problems signing up... dougd1 How To Use The Forum, Site News & Account Concerns 0 10-28-2007 10:28 AM




All times are GMT -5. The time now is 06:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2006 - 2012