Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-08-2015, 09:59 AM   #1
Guru
 
roguewave's Avatar
 
City: Hill Country TX/S.Portland Maine
Country: Texas
Vessel Name: Southern Cross III
Vessel Model: 1988 Defever 41
Join Date: Jul 2012
Posts: 610
Posting pictures directly from iPad fail...

Just got a new iPad and every time I try and post a picture the forum website it crashes and the screen goes back to my screen saver. Any ideas why? Sure like to get a pic of my boat up once in awhile.
Thanks
__________________
Advertisement

__________________
..."some gave all, KIA"...
roguewave is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2015, 11:00 AM   #2
Guru
 
READY2GO's Avatar
 
City: Marathon, Florida
Country: USA
Vessel Name: Walkabout
Vessel Model: 1989 Sea Ray 380 Aft Cabin
Join Date: Jan 2012
Posts: 521
Smile

Need to trade it in on a Samsung.
__________________

__________________
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect." Mark Twain

www.mikeandsharondunsworth.blogspot.com
READY2GO is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2015, 11:55 AM   #3
TF Site Team
 
FlyWright's Avatar
 
City: California Delta and SF Bay
Country: Sacramento, CA, USA (boat in Vallejo)
Vessel Name: FlyWright
Vessel Model: Marshall Californian 34 LRC
Join Date: Apr 2008
Posts: 10,179
We're looking into it, roguewave. Will get back to you...
__________________
Al

Custom Google Trawler Forum Search
FlyWright is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2015, 12:19 PM   #4
Guru
 
Giggitoni's Avatar
 
City: Vallejo, California
Country: United States
Vessel Name: Mahalo Moi
Vessel Model: 1986 Grand Banks 42 Classic
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,532
Use the Trawler Forum App and not the "website".
__________________
Ray
"Mahalo Moi"
1986 GB-42 Classic
ΜΟΛΩΝ ΛΑβΕ
Giggitoni is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2015, 09:42 PM   #5
Guru
 
roguewave's Avatar
 
City: Hill Country TX/S.Portland Maine
Country: Texas
Vessel Name: Southern Cross III
Vessel Model: 1988 Defever 41
Join Date: Jul 2012
Posts: 610
The app allowed it, thanks
__________________
..."some gave all, KIA"...
roguewave is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2015, 02:40 AM   #6
TF Site Team
 
Peter B's Avatar
 
City: Brisbane
Country: Australia
Vessel Name: Lotus
Vessel Model: Clipper (CHB) 34 Sedan/Europa style
Join Date: Jun 2008
Posts: 6,669
Send a message via Skype™ to Peter B
There yah go...solved...
I must say I don't think I ever tried posting a pic from my iPad, because most of my pics are taken on my iPhone, then dowloaded to my MacBook. I must try it myself.
__________________
Pete
Peter B is online now   Reply With Quote
Old 06-09-2015, 07:28 AM   #7
TF Site Team
 
Peter B's Avatar
 
City: Brisbane
Country: Australia
Vessel Name: Lotus
Vessel Model: Clipper (CHB) 34 Sedan/Europa style
Join Date: Jun 2008
Posts: 6,669
Send a message via Skype™ to Peter B
Ok, let's see...what relevant pics do I have on here..?
Ok, well, it only posted the last pic. I put up 4, showing my recent repair of my wind genny, an Airbreeze, which stopped charging. Thankfully turned out to just be carbon dust on the contacts, not expensive parts failure. That was using the browser app, Safari, not the TF iPhone/iPad app.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	64
Size:	56.7 KB
ID:	40966  
__________________
Pete
Peter B is online now   Reply With Quote
Old 06-09-2015, 07:45 AM   #8
Guru
 
roguewave's Avatar
 
City: Hill Country TX/S.Portland Maine
Country: Texas
Vessel Name: Southern Cross III
Vessel Model: 1988 Defever 41
Join Date: Jul 2012
Posts: 610
This is my 3rd iPad so I'm kinda familiar with em but I have not had this problem in the past. I must have some settings wrong somewhere. As soon as I touch the picture icon, it crashes right away.
Thanks for the help, and nice wind gen. Does it make much noise?
__________________
..."some gave all, KIA"...
roguewave is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2015, 08:11 AM   #9
Senior Member
 
ktdtx's Avatar
 
City: Galveston, Texas
Country: U.S.A.
Vessel Name: Howdy
Vessel Model: 52' North Pacific
Join Date: Nov 2014
Posts: 417
Quote:
because most of my pics are taken on my iPhone
Things I never thought I would hear when I had a rotary dial party-line.

Ken
ktdtx is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2015, 08:34 AM   #10
Guru
 
caltexflanc's Avatar
 
City: North Carolina for now
Country: USA
Vessel Name: Small Incentive
Vessel Model: Boston Whaler 130 Sport
Join Date: Aug 2011
Posts: 3,797
I find it very convenient to upload pictures I might want to share to a web service like Google photos (nee Google+ nee Picasaweb). This happens automatically with my Android phone, iCloud the same thing. Then just use the picture icon on the TF, or whoever website and paste in the image address.
__________________
George

"There's the Right Way, the Wrong Way, and what some guy says he's gotten away with"
caltexflanc is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2015, 09:14 AM   #11
Guru
 
roguewave's Avatar
 
City: Hill Country TX/S.Portland Maine
Country: Texas
Vessel Name: Southern Cross III
Vessel Model: 1988 Defever 41
Join Date: Jul 2012
Posts: 610
Unfortunately I have been useing shutterfly for 10 years or so and it does not work so well when trying to post pics from it (from iPad). Time to move to something else I guess but I have sooo many albums and pictures there I hate to move.
__________________
..."some gave all, KIA"...
roguewave is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2015, 07:03 AM   #12
TF Site Team
 
Peter B's Avatar
 
City: Brisbane
Country: Australia
Vessel Name: Lotus
Vessel Model: Clipper (CHB) 34 Sedan/Europa style
Join Date: Jun 2008
Posts: 6,669
Send a message via Skype™ to Peter B
Quote:
Originally Posted by roguewave View Post
This is my 3rd iPad so I'm kinda familiar with em but I have not had this problem in the past. I must have some settings wrong somewhere. As soon as I touch the picture icon, it crashes right away.
Thanks for the help, and nice wind gen. Does it make much noise?
No, and that upload was a video which had sound as well, and the whistling sound is really all you hear. But from the iPad it appears not to have a playback or sound option. I'll try to post it again from my trusty MacBook.
__________________

__________________
Pete
Peter B is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





All times are GMT -5. The time now is 05:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2006 - 2012