Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-08-2010, 09:00 AM   #1
TF Site Team
 
dwhatty's Avatar
 
City: Home Port: Buck's Harbor, Maine
Country: USA
Vessel Name: "Emily Anne"
Vessel Model: 2001 Island Gypsy 32 Europa (Hull #146)
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,730
Photos not showing in posts

On my office computer running Firefox when someone posts pictures all I see are the blue highlighted words "view photo" and no pics. If I click on the words I can then see the pic (and only that pic).

On my home computer also running Firefox I see thumbnails of the actual pics and when I click on a pic it brings all the pics up in slideshow format.

Can anyone tell me if this is a computer issue, a Firefox issue or a Trawler Forum settings issue. I can't seem to find anything in the forum settings choices that might address this issue though.

Edit: I should add that both computers are running Windows XP.

-- Edited by dwhatty on Monday 8th of November 2010 02:50:08 PM
__________________
Advertisement

dwhatty is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2010, 10:12 AM   #2
Scraping Paint
 
City: -
Country: -
Join Date: Oct 2007
Posts: 13,748
RE: Photos not showing in posts

I use Firefox on a Mac and the forum behaves as advertised. I get thumbnails of photos (except from people who somehow attach their photos full-size to their post) and clicking on them brings them up full-size. The PC laptop I used at work behaves the same way (it's using Microsoft Explorer). It sounds to me as though what you are describing is unique to your office computer.

The only way I've ever had a problem with this (and other) forums is with Safari. It displays the forum and photos just fine. But posting to the forum with photos attached simply doesn't work. But I've found that Safari does a lot of things poorly or not at all so I don't use it anymore. I've never had any problems with Firefox on my Mac.
__________________

Marin is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 09:01 AM   #3
TF Site Team
 
Baker's Avatar
 
City: League City, Tx
Country: Texas
Vessel Model: Carver 356
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,630
RE: Photos not showing in posts

Gonna have to agree with Marin. It is likely just a setting(or firewall) you have at your office. Have you used a different browser???
Baker is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 10:47 AM   #4
TF Site Team
 
dwhatty's Avatar
 
City: Home Port: Buck's Harbor, Maine
Country: USA
Vessel Name: "Emily Anne"
Vessel Model: 2001 Island Gypsy 32 Europa (Hull #146)
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,730
RE: Photos not showing in posts

Found it. It was a Firefox setting that was blocking auto loading of images from this forum.
dwhatty is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 02:34 PM   #5
Guru
 
Codger2's Avatar
 
City: San Diego
Country: US
Vessel Name: "Sandpiper"
Vessel Model: 2006 42' Ocean Alexander Sedan
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,420
RE: Photos not showing in posts

Quote:
dwhatty wrote:Found it. It was a Firefox setting that was blocking auto loading of images from this forum.
Where was it an how did you find it on FireFox?

*
Codger2 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 03:32 PM   #6
TF Site Team
 
dwhatty's Avatar
 
City: Home Port: Buck's Harbor, Maine
Country: USA
Vessel Name: "Emily Anne"
Vessel Model: 2001 Island Gypsy 32 Europa (Hull #146)
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,730
RE: Photos not showing in posts

Quote:
SeaHorse II wrote:

*
dwhatty wrote:Found it. It was a Firefox setting that was blocking auto loading of images from this forum.
Where was it an how did you find it on FireFox?

*

*

Walt:

Went to "Tools" > "Options" > "Content"* and then looked at "Exceptions" under "Load Images Automatically". For some reason "Active Board" was listed there on my office computer as an exception to sites that were permitted to load images automatically. I then highlighted "Active Board" and clicked on "Remove Site".* All now is well.

*
dwhatty is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 03:42 PM   #7
Guru
 
Codger2's Avatar
 
City: San Diego
Country: US
Vessel Name: "Sandpiper"
Vessel Model: 2006 42' Ocean Alexander Sedan
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,420
RE: Photos not showing in posts

Quote:
dwhatty wrote:Went to "Tools" > "Options" > "Content"* and then looked at "Exceptions" under "Load Images Automatically".
Thank you sir:* I try and learn something every day.


*
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	photo 1.jpg
Views:	78
Size:	76.5 KB
ID:	3424  
Codger2 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 03:46 PM   #8
TF Site Team
 
dwhatty's Avatar
 
City: Home Port: Buck's Harbor, Maine
Country: USA
Vessel Name: "Emily Anne"
Vessel Model: 2001 Island Gypsy 32 Europa (Hull #146)
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,730
RE: Photos not showing in posts

Walt:

That's quite the saloon and I'm glad you didn't get your fingers mixed up.
dwhatty is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 03:49 PM   #9
Guru
 
Codger2's Avatar
 
City: San Diego
Country: US
Vessel Name: "Sandpiper"
Vessel Model: 2006 42' Ocean Alexander Sedan
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,420
RE: Photos not showing in posts

Not bad for 32' huh? These halvorsens are great!
Codger2 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 04:32 PM   #10
TF Site Team
 
dwhatty's Avatar
 
City: Home Port: Buck's Harbor, Maine
Country: USA
Vessel Name: "Emily Anne"
Vessel Model: 2001 Island Gypsy 32 Europa (Hull #146)
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,730
RE: Photos not showing in posts

Quote:
SeaHorse II wrote:

Not bad for 32' huh? These halvorsens are great!
Yup. Wondering if we can fit more than one car in our transom garage?

*
__________________

dwhatty is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lancaster bomber photos dwhatty General Discussion 12 03-20-2012 10:45 PM
Photos marinetrader How To Use The Forum, Site News & Account Concerns 8 11-15-2011 07:41 PM
correct address to post Photos blacksheep General Discussion 4 08-25-2011 09:47 PM




All times are GMT -5. The time now is 01:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2006 - 2012