Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-24-2012, 04:53 PM   #21
Guru
 
Forkliftt's Avatar
 
City: Biloxi Mississippi
Country: USA
Vessel Name: Patricia Louise II
Vessel Model: 1983 42' Present Sundeck
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,433
On my new Nexus 7, with Google Chrome, wireless at home does great. I also added an AT&T hotspot off my iPhone and she is smoking hot with that too.
__________________
Advertisement

Forkliftt is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2012, 05:00 PM   #22
Senior Member
 
bluebyu's Avatar
 
Vessel Model: Gulfstar 38MC
Join Date: Oct 2007
Posts: 302
In my opinion, window pc's should be "restarted" every week or so....
__________________

bluebyu is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2012, 05:30 PM   #23
Guru
 
City: Hotel, CA
Country: Fried
Join Date: Sep 2011
Posts: 8,328
Quote:
Originally Posted by bluebyu View Post
In my opinion, window pc's should be "restarted" every week or so....
I've come to the same conclusion after talking to my IT guys at work.
__________________
Craig

It's easier to fool people than to convince them that they've been fooled - Mark Twain
CPseudonym is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2012, 05:49 PM   #24
Senior Member
 
johnma's Avatar
 
City: Philadelphia
Country: USA
Vessel Name: Dreamers Holiday
Vessel Model: Mainship 390
Join Date: Jun 2010
Posts: 322
I don't have any problems with this site with my home computer, business laptop, business computer or Iphone. At home I use Comcast and about once a month i have to shut everything down, unplug the cable and leave the power completely off for about 15 minutes. After that everything works great for another month. thats for all sites, not just this one.
John
johnma is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2012, 05:16 PM   #25
Master and Commander
 
markpierce's Avatar
 
City: Vallejo CA
Country: USA
Vessel Name: Carquinez Coot
Vessel Model: 2011 Seahorse Marine Coot hull #6
Join Date: Sep 2010
Posts: 10,262
Switching from Internet Explorer to Firefox has solved the problem. Many thanks!
__________________
Kar-KEEN-ez Koot
markpierce is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2012, 11:21 PM   #26
Guru
 
ben2go's Avatar
 
City: Upstate,SC
Country: USA
Vessel Name: The Caroliner
Vessel Model: Plans to build 30' Spira Sitka
Join Date: May 2012
Posts: 1,080
I use Firefox,Aurora,Nightely,Chrome.All are running adblock plus and Do Not Track Plus.None give me any problems.All the problems I experience come from my ISP.
__________________
BEN'S BOAT BLOG

ben2go is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2012, 03:08 AM   #27
Hospitality Officer
 
Andy G's Avatar
 
City: Pittwater
Country: Australia
Vessel Name: Sarawana
Vessel Model: IG 36 Quad Cabin
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,557
Quote:
Originally Posted by johnma View Post
unplug the cable and leave the power completely off for about 15 minutes. After that everything works great for another month. thats for all sites, not just this one.
John
I just don't understand the 'unplug for 15 minutes' stuff( being somewhat computer challenged)

Doesn't turning the computer off/on do the reboot, why does it need 15 minutes to get its act together, do the Gerbils need a rest? Every time I contact a company for tech support, the first thing I get is ' turn the machine off for5- 15 minutes'. Is this to allow the ISP to reconfigure your address or for your machine to reset, but without power how does it do this?

Can any one explain this, preferably in three syllable words or less.
Andy G is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2012, 03:13 AM   #28
Scraping Paint
 
City: -
Country: -
Join Date: Oct 2007
Posts: 13,748
I can't explain it but our bazillion dollar edit systems, which are PC based, require a 1 minute or so "wait" between a forced shutdown and a restart.
Marin is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2012, 09:53 AM   #29
Senior Member
 
Adelaide's Avatar
 
City: La Conner, WA
Country: USA
Vessel Model: 1983 Tung Hwa Clipper
Join Date: Sep 2011
Posts: 365
Quote:
Originally Posted by markpierce View Post
Switching from Internet Explorer to Firefox has solved the problem. Many thanks!

Welcome back Mark! Now that you have narrowed it down to IE, you can delete and re-install IE with the latest software. Or, like most, stay with Mozilla or Chrome and never look back.
__________________

Adelaide is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





All times are GMT -5. The time now is 10:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2006 - 2012