Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-19-2010, 10:21 PM   #1
Guru
 
Nomad Willy's Avatar
 
City: Concrete Washington State
Country: USA
Vessel Name: Willy
Vessel Model: Willard Nomad 30'
Join Date: Oct 2007
Posts: 13,714
400 Bad Response

My computer seems OK elsewhere but I keep getting "400 Bad Response". I tried to add photos to my 1st post on "gallery" and loaded up more pics and it said that I "don't have permission to edit this post". It's my post. What gives?
__________________
Advertisement

Nomad Willy is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2010, 01:51 AM   #2
Scraping Paint
 
City: -
Country: -
Join Date: Oct 2007
Posts: 13,748
RE: 400 Bad Response

I believe there is a time limit on how long a post can be edited. After the time is up the post can no longer be edited except (I assume) by an a forum administrator.
__________________

Marin is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2010, 11:39 AM   #3
Guru
 
Codger2's Avatar
 
City: San Diego
Country: US
Vessel Name: "Sandpiper"
Vessel Model: 2006 42' Ocean Alexander Sedan
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,421
RE: 400 Bad Response

Eric:

As Marin has commented, you've been "timed out." The posts you are trying to add to are no longer active.
Codger2 is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2010, 01:08 PM   #4
Guru
 
skipperdude's Avatar
 
City: Whittier AK
Country: USA
Vessel Name: Apache II
Vessel Model: 1974 Donald Jones
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,147
RE: 400 Bad Response

Quote:
SeaHorse II wrote:

Eric:

*you've been "timed out."*
Now you have to sit in the corner.

SD

*
skipperdude is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2010, 09:29 PM   #5
Guru
 
Nomad Willy's Avatar
 
City: Concrete Washington State
Country: USA
Vessel Name: Willy
Vessel Model: Willard Nomad 30'
Join Date: Oct 2007
Posts: 13,714
RE: 400 Bad Response

Not my style Dude!
This screwed up my plan for the picture/album thread. Willard Boat Owners Yahoo Group has a photo section where lots and lots of boats are recored. One can put the people and the boats together and even see the people and I'm really glad many posted (or is it not many) and really glad so many posted pics of themselves. I thought I could keep the photo/album thread on the front page by posting an edit now and then (with the help of others also) but it seems I'll need to put up a new post to do that and run the risk of look'in like i'd like to hog the show. Well** ...I don't but I've already spent time just click'in on all the pics gawk'in at all the nice boats**** ...well mostly boats. But I'm still getting "400 bad response" when using Safari on TF*** ...only on TF. Started using Firefox that may be not completely or properly installed. I also want to talk about the photo pics but John says must post pics. And the pics would kinda get lost in all the comment, talk and chat posts. Thought about another thread "photo talk" but it would promptly get seperated from the mother picture thread ???????** I guess we'll just ride it out and let it run it's course.
Nomad Willy is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2010, 10:02 PM   #6
Scraping Paint
 
City: -
Country: -
Join Date: Oct 2007
Posts: 13,748
RE: 400 Bad Response

Eric--- I use a Mac and have totally given up on Safari. It does a lot of stuff okay, but it also won't do a lot of things I want to do. I could never get it to post photos to TF or the GB owners site--- it even displays both sites differently. Safari has a tough time playing YourTube videos, too. So a long time ago I switched to Firefox and have never had a problem doing anything on the web. If you've not tried Firefox (you can download it free) you might want to check it out. It makes Safari look like something I'd designed.

The only thing I use Safari for anymore is to look something up if I'm already on a site on Firefox and want to check a piece of data or a fact. Other than that, I never use it.
Marin is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2010, 05:52 AM   #7
TF Site Team
 
Peter B's Avatar
 
City: Brisbane
Country: Australia
Vessel Name: Lotus
Vessel Model: Clipper (CHB) 34 Sedan/Europa style
Join Date: Jun 2008
Posts: 6,669
Send a message via Skype™ to Peter B
400 Bad Response

"The only thing I use Safari for anymore is to look something up if I'm already on a site on Firefox and want to check a piece of data or a fact. Other than that, I never use it."

Why don't you just click on the wee plus sign next to the website banner and open up another browser window in Firefox to do that, Marin?
Yeah, I'm Macbook and Firefox also.

-- Edited by Peter B on Thursday 21st of October 2010 05:53:57 AM
Peter B is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2010, 09:32 AM   #8
Guru
 
Nomad Willy's Avatar
 
City: Concrete Washington State
Country: USA
Vessel Name: Willy
Vessel Model: Willard Nomad 30'
Join Date: Oct 2007
Posts: 13,714
RE: 400 Bad Response

Marin, Peter,I had Firefox on my PC (Compac) and found it a bit better than Safari. Then I went south and bought a 27" iMac at the University Village) from Kady * ...a young girl at the Apple store. She's a trawler girl to be sure. Her parents named her Kady (not Katie) after Kady Krogen boats. Anyway I think it already had Safari installed and everything worked so well I didn't even think of Firefox until about 3 months ago. I installed it or sorta installed it and went back to Safari. But when the "400 bad response" stuff started I got on Firefox. When on Firefox I really miss the way favorites and bookmarks are presented. There are things I miss about the old PC but I can't remember what they are. Kady showed us really neat iMac stuff that I haven't seen since but this winter I'm going to pick up more skills and familiarity w the iMac. I have several books and "over the phone tutoring" service as an extra. Did you guys notice I now can make my links clickable "hyper"? Old dogs learn * * .....
but slowly. Stop and see Kady Marin. She will show you iMac stuff even you don't know about.
Nomad Willy is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2010, 11:08 AM   #9
Guru
 
Codger2's Avatar
 
City: San Diego
Country: US
Vessel Name: "Sandpiper"
Vessel Model: 2006 42' Ocean Alexander Sedan
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,421
RE: 400 Bad Response

Quote:
Marin wrote
" So a long time ago I switched to Firefox and have never had a problem doing anything on the web."
Me too!* I've had a Mac since 1985 and nothing else. (I also have owned Apple*
stock about that long)*


*
Codger2 is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2010, 07:19 PM   #10
Guru
 
Nomad Willy's Avatar
 
City: Concrete Washington State
Country: USA
Vessel Name: Willy
Vessel Model: Willard Nomad 30'
Join Date: Oct 2007
Posts: 13,714
RE: 400 Bad Response

Since my last post I've been on foxfire all the time I'm on TF. I can get on the main page of TF on Safari but when I click on any thread it says "Safari can't load this page". All other things on Safari work normally. Seems to be a problem w Trawler Forum but ????
Nomad Willy is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2010, 11:15 PM   #11
TF Site Team
 
Peter B's Avatar
 
City: Brisbane
Country: Australia
Vessel Name: Lotus
Vessel Model: Clipper (CHB) 34 Sedan/Europa style
Join Date: Jun 2008
Posts: 6,669
Send a message via Skype™ to Peter B
RE: 400 Bad Response

Eric, being a bit of a Mac fan now, it pains me, but I have to say....no....it's just that Safari is crap......
I wonder if it will print that in full or asterisk it....?
Peter B is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2010, 10:20 PM   #12
Guru
 
Nomad Willy's Avatar
 
City: Concrete Washington State
Country: USA
Vessel Name: Willy
Vessel Model: Willard Nomad 30'
Join Date: Oct 2007
Posts: 13,714
RE: 400 Bad Response

Now I can't post pics on Firefox either. It's a TF issue for sure as I can post pics on all my other forums and facebook***** ...just not TF. It seems I posted my limits on ___ bytes.
John, can one go over some sort of limit on posting volume. Those 2 Yachtworld posts must have been quite large and they loaded up instantly***** ..not like other uploads.
I've got the biggest and most capable I-mac there is. What's up doc???????
Nomad Willy is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2010, 02:11 PM   #13
Guru
 
Codger2's Avatar
 
City: San Diego
Country: US
Vessel Name: "Sandpiper"
Vessel Model: 2006 42' Ocean Alexander Sedan
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,421
RE: 400 Bad Response

Ditto Eric's problem.....I can't post a photo either. I'm using a Mac Duo with FireFox and haven't had a problem for three years. After selecting the photo I want to post, I hit "upload files" and the pinwheel continues to rotate forever. Is there such a thing as exceeding the "aggregate" allowable uploads for each user?
Codger2 is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2010, 10:53 PM   #14
Scraping Paint
 
City: -
Country: -
Join Date: Oct 2007
Posts: 13,748
400 Bad Response

I've loaded more than ten photos before with no problems. I size my photos in Photoshop to an image size of about 800 or 900. Like this photo is 900 x 602.

This one was loaded using a PC running the forum on MS Explorer. But at home I use a Mac with OS-X Snow Leopard and Firefox.

Perhaps by the time you see this you will have resolved your problem. If not, pehaps throwing out your preferences and having your computer create new ones will solve the problem. Or try throwing out all your cookies (except the chocolate chip ones which are delicious) and then logging back into the forum.



-- Edited by Marin on Monday 8th of November 2010 11:56:16 PM
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	a4 pacific.jpg
Views:	81
Size:	211.5 KB
ID:	3406  
Marin is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 08:58 AM   #15
TF Site Team
 
Baker's Avatar
 
City: League City, Tx
Country: Texas
Vessel Model: Carver 356
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,631
RE: 400 Bad Response

Sorry folks...I have not been a good mod lately...just been busy. Eric, I think your problems are endemic to you only....sorry. Safari is typical Steve Jobs crap trying to steer you into his world while leaving many important plug ins off of his browser. So keep trying. I will say that there is a 5mb limit to uploading pics. 5mb is HUGE in the "uploading pic to the internet" world. If your pics are bigger than this(most point and shoot camera now shoot pics natively larger than this), then you will likely get an error. Even if they are below 5mb but near it, they will take FOREVER....WALT.....to upload and will leave you hanging on the swirly whirly screen. My strong advice to uploading pics and as Marin has suggested is to resize them before posting them. It makes everything go much more smoothly. There is a "right click" app out there somewhere that I use that attaches a "resize" option to your "right click" menu and makes resizing very painless. You can even do a batch resize with it. I am PC all the way so my tool likely won't work on a Mac.....you are gonna have to suck up to ole Stevie boy for that one......seriously, I would assume Mac has something similar or at the very least, a very simple way to resize your pics.
Baker is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 09:52 AM   #16
Guru
 
Nomad Willy's Avatar
 
City: Concrete Washington State
Country: USA
Vessel Name: Willy
Vessel Model: Willard Nomad 30'
Join Date: Oct 2007
Posts: 13,714
RE: 400 Bad Response

Seems to be working now.
This is the size picture I've been posting for a long time.
This is a test also.
Is this a problem for TF?

Eric
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sth71077 copy.jpg
Views:	87
Size:	268.4 KB
ID:	3412  
Nomad Willy is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2010, 09:26 PM   #17
Guru
 
Nomad Willy's Avatar
 
City: Concrete Washington State
Country: USA
Vessel Name: Willy
Vessel Model: Willard Nomad 30'
Join Date: Oct 2007
Posts: 13,714
RE: 400 Bad Response

Positive identification of the problem**** ...Hughs Net. They have a system whereas if you use too many bytes they make you sit in the corner for a day or to w less than dial-up speed. We're going to byte the bullet and upgrade from 500 (?) to 700 (?). So if and/or when I drop off the edge***** .....I'm sit'in in the corner.
Nomad Willy is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2010, 11:59 AM   #18
TF Site Team
 
Baker's Avatar
 
City: League City, Tx
Country: Texas
Vessel Model: Carver 356
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,631
RE: 400 Bad Response

Eric, they call that "throttling data"...you have been "throttled"...just FYI!!!...
__________________

Baker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Response to Tech help posts PeterMcc How To Use The Forum, Site News & Account Concerns 2 02-11-2009 03:33 PM




All times are GMT -5. The time now is 06:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2006 - 2012